FOTO VIDEO Un nou caz Patrick Ekeng? Un fotbalist, transportat la spital cu o ambulanta fara medic, dupa ce s-a prabusit pe teren

Fotbalistul Codrut Anghel s-a prabusit pe teren si a fost transportat la spital, intr-o ambulanta in care nu se afla niciun medic, in 19 august, ?a declarat antrenorul formatiei Concordia Chiajna II, potrivit?Ilfov Sport.
In urma unui contact dur cu un adversar, mijlocasul Codrut Anghel a cazut pe teren si nu s-a mai putut ridica vreme de cateva minute bune. Ambulanta a patruns pe gazon pentru a-i oferi ingrijiri medicale fotbalistului in varsta de 23 de ani, dar echipajul nu avea medic.
Codrut Anghel a povestit, pentru Ilfov Sport, momentele de groaza prin care a trecut, precizand ca ambulanta nu avea nici medic si nici aparatura necesara pentru a-l putea transporta in siguranta la spital.
“Jucatorul Stelei face o preluare destul de larga cu un om in spate si apoi ma duc eu in dublaj. In momentul acela ma loveste cu cotul undeva in zona cervicala, in partea dreapta, apoi ma lovesc cu capul si de gazon, pe aceesi parte. Auzeam ce se intampla in jurul meu, dar nu puteam sa ma mai misc sau sa respir normal. Mi s-a spus ca la un moment dat aveam puls 286. Salvarea nu pleca cu mine pentru ca nu mergea targa, m-au luat cu o prelata, simteam cum sunt mutat dintr-o parte in alta. N-aveau doctor, eu am avut mare noroc cu doamna doctor Olivia Timnea, care a mai ramas inca doua minute sa vada meciul si in alea doua minute s-a intamplat ce s-a intamplat. Am avut noroc si la spital cu doctorul Eduard Oanta care m-a ajutat. Salvarea nu avea defibrilator si acesta a fost un motiv in plus pentru care nu puteau pleca cu mine, din cauza acelui incident cu Patrick Ekeng. A fost chemata o alta salvare, care nici aceea nu mai venea. M-au urcat pana la urma in salvare, nu mai stiu cum si undeva prin oras am fost mutat dintr-o salvare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *