FOTO. Aroganta Gabrielei Firea, dusa intr-un moment penibil. Se lauda cu oamenii ce striga a”PSD, ciuma rosie” si ii transforma in procente de vot ale social-democratilor

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a decis sa faca un gest de aroganta in fata protestatarilor din Bucuresti, si a postat pe contul si pe pagina sa de Facebook o imagine care prezinta protestul din Piata Victoriei cu un mesaj ce ii schimba total modul de intelegere. Astfel, primarita a pus o imagine cu drapelul format din protestatari, peste care erau suprapuse procentele de la alegerile parlamentare.
Gabriela Firea a distribuit poza, pe contul sau de Facebook, de la o alta pagina de Facebook, pagina Florinei Jucan.
Click aici pentru a vedea pozele postate de Gabriela Firea pe paginile sale de socializare:
Postarea Gabrielei Firea de pe?pagina de Facebook
Postarea Gabrielei Firea de pe contul personal de Facebook
Fotograful ce a realizat poza originala, fara scrisul adaugat pe ea, Octav Dragan, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de ajutor pentru a vedea ce poate face in legatura cu furtul imaginii si modificarii acesteia cu procentele respective.?

Jurnalistul Calin Hera a scris pe blogul sau, cateva lucruri despre postarea Gabrielei Firea. Acesta spune despre poza distribuita de Gabriela Firea, ca este o miscare a”de clasa intai, de scoala primara”.
“Ceea ce nu s-au prins inteligentii de la PSD, aripa teribilista, este ca nu te poti juca asa cu o multime impresionanta de oameni care te contesta cu convingere si cu argumente. Nu poti incerca sa transformi o imagine simbol si s-o transformi in opusul ei. E ca si cum ai fi Dinamo si ti-ai muta echipa in Ghencea. Nu, e mai rau decat atat. Pentru ca implica o doza uriasa de bataie de joc.In primul rand, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *