FOTO: Cele mai tari cupluri celebre din 2014

Stim ca in majoritatea cazurilor, iubirile dintre vedete s-au nascut fie pe platourile de filmare, fie in studioul de inregistrare. Nimc nou, pana aici. Ceea ce este de apreciat este durata si coeziunea pe care cei doi parteneri o afiseaza si mesajul pe care acestia il transmit. Sunt cateva cupluri de rezistenta in showbiz care merita toata aprecierea noastra.
1. Beyonce si Jay-z
Beyonce si Jay-z sunt unul dintre cuplurile cele mai puternice si apreciate din industria muzicala. Cei doi aduna milioane de fani la concertele lor si au admiratori din toata lumea. Acestia au demonstrat de-a lungul anilor ca poti avea o casnicie de fier chiar daca esti o persoana publica cu un program foarte incarcat.
2. Justin Timberlake si Jessica Biel
Pe el il stim inca de cand si-a inceput cariera ca membru al trupei a??N Sync, iar pe ea din “Total Recall”si alte filme celebre in care a jucat de-a lungul anilor. Cei doi formeaza un cuplu puternic si plin de succes, fapt ce ii face una dintre perechile cele mai atractive din 2014.
3. Brad Pitt si Angelina Jolie
Brad Pitt si Angelina Jolie formeaza o echipa sexy si atragatoare. In ciuda trecutului lor controversat, cei doi au reusit sa demonstreze ca sunt un cuplu de succes si o familie de invidiat.
4. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *