FOTO: Cum arata topul celor mai bine platite actrite de televiziune

Sofia Vergara si Kaley Cuoco-Sweeting ocupa, la egalitate, primul loc in topul celor mai bine platite actrite de televiziune, potrivit unui clasament anual intocmit de jurnalistii revistei Forbes, informeaza Mediafax.
Sofia Vergara, in varsta de 43 de ani, protagonista serialului de comedie “O familie moderna/ Modern Family”, si Kaley Cuoco-Sweeting, in varsta de 29 de ani, una dintre vedetele serialului “Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory”, au castigat in perioada 1 iunie 2014 – 1 iunie 2015 onorarii totale de 28,5 milioane de dolari.
Sofia Vergara ocupa primul loc in acest clasament pentru al patrulea an consecutiv si a reusit aceasta performanta inclusiv datorita talentului ei antreprenorial si unor contracte de publicitate avantajoase.
Actrita columbiana este imaginea brandului Cover Girl si are un contract foarte profitabil cu Head & Shoulders. De asemenea, ea conduce agentia de impresariat artistic Latin World Entertainment, pe care a infiintat-o in 1994.
Kaley Cuoco-Sweeting s-a folosit din plin de talentul ei de buna negociatoare, alaturi de colegii ei Jim Parsons si Johnny Galecki din “The Big Bang Theory”, si a obtinut din partea producatorilor acestui serial de succes un onorariu de 1 milion de dolari per episod.
Actrita Julie Bowen, in varsta de 45 de ani, colega cu Sofia Vergara in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *