FOTO. Gagdgeturile care rezista la apa si temperaturi extreme. Cum arata si cine le-a produs.

Sony a lansat, miercuri, cel mai scump televizor de pe piata, telefonul rezistent la apa, dar si cea mai subtire tableta.
Produsele lansate miercuri reprezinta varfurile de gama in segmentele de home entertainment, mobile si foto.
Cele mai performante dispozitive Sony sunt reunite de tehnologii inovatoare precum Triluminos Display sau Magnetic Fluid Speakers si sunt interconectabile prin functia One Touch folosind tehnologia Near Field Communication (NFC).
“Vedetele premium ale momentului duc noutatile tehnologice la nivelul urmator. Noile produse inglobeaza tot ceea ce Sony ofera mai bun, de la tehnologia Triluminos Display, la sistemul de sunet folosit initial de NASA, Magnetic Fluid Speakers si perechea perfecta de dispozitive mobile, formata din smartphone-ul si tableta apartinand gamei Xperia Z”, a declarat Lucian Radulescu, Country Head Sony pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.
Numitorul comun al noilor produse sunt functiile One-Touch si NFC.
Cel mai scump televizor din Romania: Sony Bravia cu Triluminos Display?
?Noua gama de televizoare Sony dispune de display-ul “TRILUMINOS” care imbogateste experienta de vizionare cu o paleta larga de culori reale, inclusiv nuante de rosu si verde smarald, greu de reprodus.
Noua gama Bravia include noile modele 55W905 si 40W905, precum si noul model 4k Ultra HD 55X9005 de 55 inci cu sistem de sunet Magnetic Fluid Speakers incorporat. Puternicul procesor de imagine X – Reality PRO face posibila vizionarea de imagini 4K (adica la o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea Full HD) indiferent daca sursa imaginii este un Blu-ray disc, transmisie TV sau internetul.
Impreuna cu sistemul home theatre BDV N9100W cu Magnetic Fluid Speakers, noul televizor 4k cu Triluminos Display reprezinta cel mai avansat sistem de home cinema pentru acasa, disponibil pe piata.
Prin tehnologia Magnetic Fluid Speakers, dezvoltata initial de NASA, Sony a creat primele boxe fara membrana ce reduc distorsiunea pentru un sunet considerabil mai clar.
Televizorul are un design futuristic si este dotat cu tehnologia NFC, care iti permite sa vizionezi continutul disponibil pe smartphone sau tableta direct pe ecranul telelvizorului.
Pretul televizorului Sony Bravia cu Triluminos Display este estimat in jurul sumei de 26.000 de euro.
Ceea mai subtire tableta: Xperia Tablet Z
?Tableta este foarte subtire si usoara. Are o grosime de 6,9 mm si cantareste 495 g. Este disponibila in versiunile LTE si Wi-Fi.
Xperia Tablet Z este prima tableta care functioneaza cu un procesor quad core asincronic Qualcomm Snapdragon S4 Pro si dispune de cea mai mare rezistenta subacvatica.
Ecranul HD WUXGA are culori puternice si stralucitoare. Cu Xperia Tablet Z ai la dispozitie o camera de 8 mp cu senzor “Exmor R pentru telefoane mobile”, precum si o camera frontala HD de 2 mp.
Tableta dispune si de functia One-Touch de la Sony, care iti permite sa transferi continut de pe tableta HD pe televizor, la boxe sau pe smartphone, printr-o singura atingere intre device-uri. Functia Universal IR Remote iti permite sa controlezi televizorul sau alte device-uri Sony – precum si produse de la alti producatori – direct de pe tableta.
Telefonul rezistent la apa: Sony Xperia Z
Modelul dispune de noul ecran a”Reality Display” Full HD 1080p de 5″ si de procesorul de imagine BRAVIA Engine 2 pentru imagini clare si realiste.
De asemenea, Xperia Z este dotat cu procesorul quad-core Snapdragona”? S4 Pro …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *