FOTO: Liviu Dragnea, care se declara un “fanatic religios” si un sustinator al familiei traditionale, are o relatie cu fosta lui secretara, care este cu 30 de ani mai tanara decat el

Seful PSD, Liviu Dragnea, care, la finalul lunii octombrie, se declara un “om traditionalist” si un “fanatic religios”, are o iubita cu 30 de ani mai tanara, noteaza Cancan.ro. Este vorba despre Irina Alexandra Tanase, fosta asistenta a social-democatului, de pe vremea cand acesta era la conducerea Ministerului Dezvoltarii.
Proaspat divortat de Bombonica Prodana, Liviu Dragnea a decis sa isi mute iubita in apartamentul din zona Pietei Domenii din Capitala, mai noteaza sursa citata. Cei doi s-ar fi logodit in urma cu aproximativ jumatate de an, mai precizeaza Cancan.
Cei doi au fost surprinsi de fotografi, la inceputul saptamanii, ajungand, la interval de doua ore, in imobilul in care locuiesc. Totodata, paparazzi i-au urmarit si miercuri, cand Liviu Dragnea si tanara sa iubita, care este consiliera in Ministerul Dezvoltarii, au parasit blocul separat, la un scurt interval de timp.
In 21 octombrie, Liviu Dragnea preciza ca nu sustine legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex, pe motiv ca este “un om traditionalist” si un “fanatic religios”, in contextul in care Coalitia pentru Familie sustine organizarea unui referendum pentru redefinirea familiei ca fiind bazata pe casatoria dintre un barbat si o femeie.
Chemat sa-si explice mai clar pozitia, adica sa spuna daca PSD va sustine modificarea Constitutiei in sensul in care sa scrie explicit ca familia e formata din barbat si femeie, Dragnea a raspuns: “Eu sunt un om traditionalist. Daca pentru asta pot fi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *