FOTO. Premierul Medvedev a adormit in timpul unui discurs al lui Putin despre starea natiunii si despre relatiile Rusiei cu SUA

Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, a fost surprins, intr-un cadru oficial, cu ochii inchisi, ceea ce sugereaza ca ar fi dormit, chiar in timp ce presedinrtele Vladimir Putin tinea un discurs.
Presedintele Putin rostea discursul anual despre starea natiunii si vorbea, in acele clipe, despre imbunatatirea relatiilor Rusiei cu Statele Unite.
Pe de alta parte, in acelasi discurs, Putin a respins acuzatiile privind presupusa implicare a Rusiei in campania electorala din SUA.
“Indiferent daca premierul rus atipise sau doar isi verifica notitele, imaginea este perceputa de multi ca fiind o metafora reprezentativa pentru discursul de 70 de minute”, comenteaza cotidianul The Washington Post citat joi de Mediafax.
Intr-un ton specific mediilor de afaceri si asemanator cu fostele sesiuni ale Comitetului central al Partidului Comunist sovietic, Vladimir Putin a abordat diverse teme economice, trecand apoi la un nivel emotional cand a ajuns la subiectul scandalului dopajului echipelor sportivilor olimpici rusi si cand s-a referit la “presiunile externe” exercitate asupra Rusiei.
“Au …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *