FOTO. Un nou brand hotelier, sub umbrela Hilton Worldwide

Lantul hotelier Hilton Worldwide a anuntat astazi lansarea unui nou brand hotelier -?Curio – A Collection by Hilton – care va reuni?hoteluri de patru si cinci stele din intreaga lume.
Fiecare hotel Curio?va fi diferit de toate celelalte, in incercare de a le oferi turistilor?o experienta locala autentica.?Primele hoteluri care se vor alatura noului brand hotelir sunt?SLS Las Vegas Hotel & Casino; The Sam Houston Hotel din Houston, Texas; Hotel Alex Johnson din Rapid City, Dakota de Sud; The Franklin Hotel din Chapel Hill, Carolina de Nord.?
“Lansarea Curio extinde portofoliul nostru la un total de unsprezece branduri exceptionale si creeaza oportunitati suplimentare pentru a servi mai bine clientii nostri existenti, pentru a atrage noi clienti si pentru a crea alte oportunitati de dezvoltare. Prin acest brand proprietarii vor beneficia de expertiza si prezenta Hilton la nivel international, pastrand in acelasi timp specificul fiecarui hotel in parte”, a declarat Jim Holthouser, Executive Vice President, Global Brands al Hilton Worldwide.
Hotelul SLS Las Vegas
Hotelul SLS Las Vegas, detinut de compania SBE, este situat in partea nordica a zonei Las Vegas Strip, pe locul fostului Sahara Hotel & Resort – o locatie bine ancorata in istoria Las Vegasului. Hotelul si cazinoul se vor deschide dupa o renovare de trei ani – un proiect in valoare de 415 milioane de dolari, care a inclus refacerea totala a celor trei turnuri Sahara existente. Fiind rezultatul unei colaborari de inalta clasa intre Sam Nazarian, CEO al SBE, Philippe Starck, celebrul nume din lumea designului si faimosul chef José Andrés, castigator al Premiului James Beard, SLS Las Vegas va fi primul proiect din Las Vegas al lui Starck si cel mai mare proiect al sau de pana acum din industria ospitalitatii. Proprietatea care se intinde pe o suprafata de peste 230,000 de metri patrati va include un hotel si un cazino, un mix de spatii rezidentiale, printre care peste 1620 camere si apartamente pentru oaspeti, mai bine de 2780 de metri patrati de spatii organizate flexibil, pentru intalniri, si o colectie de branduri SBE pentru restaurante si cluburi de noapte foarte apreciate. Inaugurarea va avea loc in timp util pentru weekend-ul prelungit de Ziua Muncii din Statele Unite, din luna septembrie.
Sam Nazarian, Chef Executive Officer al SBE, a comentat faptul ca SLS Las Vegas va fi unul dintre primele hoteluri Curio: a”Anuntul de astazi marcheaza inceputurile unei relatii importante intre SBE si Hilton Worldwide si reprezinta o oportunitate de a lucra alaturi de bunul prieten si mentorul meu Chris Nassetta. Misiunea noastra de a redefini conceptul de excelenta in industria ospitalitatii pentru oaspetii SLS Las Vegas se aliniaza intru totul cu viziunea Hilton Worldwide pentru brandul Curio. Avem un palmares demonstrat in ceea ce priveste crearea unor branduri care ofera oaspetilor nostri experiente memorabile, in domeniul hotelier, al restaurantelor sau in cel imobiliar. Parteneriatul cu Hilton si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *