FOTO. Zeci de persoane au participat la parastasul organizat pentru indragita artista Madalina Manole, la sapte ani de la deces

Zeci de persoane au participat, sambata, la parastasul de sapte ani facut de familia Madalinei Manole la mormantul acesteia, potrivit Mediafax.
Pe 14 iulie se implinesc sapte ani de cand Madalina Manole a murit. Familia i-a organizat, sambata, parastasul de sapte ani. Rudele au venit in jurul pranzului, iar un preot a oficiat o slujba si la mormantul cantaretei, tatal spunand ca sambata Madalina Manole a fost a”primita in randul crestinilor”.

“Sapte ani. Greu. Foarte greu. Si greu va ramane in continuare cat stam pe pamant. Sa-ti pierzi o asa fiinta, copilul tau iubit, nu este asa de usor. Mergem inainte. Trebuie sa-i facem cele crestinesti. Azi (sambata n.r.) este ca o reinmormanatare a ei. Azi (sambata – n.r.) a fost primita in randul crestinilor, e prima slujba, acum o primeste in randul crestinilor si incepand de acum se fac pomenirile pana la sase saptamani ca un om care a murit acum. Trebuie sa-mi fac datoria atat fata de copilul meu, cat si fata de mama ei, care a murit cu supararea astea in suflet, ca nu traieste sa-i faca fetei parastasul de sapte ani. Imi duc crucea cat pot”, a declarat Ion Manole, tatal Madalinei.

Parintele cantaretei a ramas impresionat de numarul mare de persoane care au venit la mormantul fiicei lui.

a”Au venit cei carora Madalina le-a alinat sufletul cu melodiile. Au venit cu o floare, o lumanare si poate vede si ea de acolo ca a avut destui admiratori”, a mai declarat Manole.

Daniel Gheorghe, unul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *