Fratele lui Silviu Prigoana, despre fostul politician, actual om de afaceri. „Mincinosul neamului….”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Adriana Bahmuteanu a avut motive de bucurie joi, castigand procesul cu ROSAL S.A., compania care a fost condusa de fostul ei sot, Silviu Prigoana, scrie click.ro. „Ieri, Curtea de Apel Bucuresti a respins apelul formulat de societatea fostului meu sot – ROSAL S.A., prin care s-a incercat, fara succes, sa se convinga instanta de judecata ca ar fi fireasca si legala semnarea in fals de catre fostul meu sot a actului aditonal la contractul meu individual de munca, prin care acesta mi-a modificat salariul. Aceasta hotarare a ramas definitiva”. Adriana are de luat bani frumosi, care ii vor prinde bine. „Acum societatea ROSAL S.A. va trebui sa imi dea din urma salariile neachitate, in perioada 1 octombrie 2009 – 27 septembrie 2012, in total aproximativ 200.000 de euro. Suma va fi un cadou foarte frumos de la Mos Craciun pentru mine si copiii mei”.
Citeste si?Adriana Bahmuteanu, momente de groaza. „Am chemat politia cu ultimele puteri…”
Firma ROSAL S.A. este patronata in prezent de Honorius, fiul cel mare al lui Silviu Prigoana. Fostul sot al Adrianei Bahmuteanu a declarat ca nu mai are legatura cu aceasta firma. „Nu am nici un fel de legatura cu ROSAL S.A., de vreo sase ani, nu este treaba mea acest proces”, a spus Silviu Prigoana.
Chiar si asa cineva din familia fostului sot al Adrianei Bahmuteanu se bucura pentru victoria obtinuta de bruneta in instanta. Este vorba despre fratele mai mare al omului de afaceri, care i-a transmis vedetei un mesaj pe pagina ei de Facebook.
Citeste si?Adriana Bahmuteanu va …

spot_imgspot_img