Friptura de vita cu mamaliguta si branza

1 kg pulpa de vita
1 ceapa
? telina
2 morcovi
2 catei de usturoi
400 g suc de rosii
2-3 linguri otet balsamic
500 ml vin rosu sec
cimbru
2 frunze de dafin
sare
piper
ulei
parmezan ras
mamaliga
Cum se prepara friptura de vita cu mamaliga si branza
Stergi carnea cu un servet si o condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Incingi ulei in tigaie si rumenesti carnea 2-3 minute pe fiecare parte. Dai drumul la cuptor si pasezi in blender toate legumele. Scoti carnea, arunci uleiul si pui unul nou, apoi adaugi pasta de legume.
O tii 5-7 minute, apoi adaugi sucul de rosii, vinul, otetul balsamic si condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Mai tii pe foc cateva minute, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *