Gabriel Cotabita, despre cat a fost in coma: Am fost in Evul Mediu si am vazut lumea

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Interpretul Gabriel Cotabita a dezvaluit ca in perioada de trei saptamani cat a fost in coma a fost in Evul Mediu si a calatorit in jurul lumii.
a”Prima calatorie a fost undeva prin Evul Mediu, cu niste cavaleri care se luptau de zor pe acolo. Nu am stat foarte mult acolo, dar sa nu cumva sa intelegi ca faceam parte. Eram un spectator”, i-a marturisit artistul Simonei Gherghe, intr-un interviu difuzat la emisiunea Acces Direct.
De asemenea, Cotabita a spus ca a vizitat mai multe locuri din lume: „Am vazut lumea, m-a plimbat la Roma (o entitate l-a ghidat prin lume, n.r.), am fost in Filipine, am fost in Australia, pe aceeasi scena pe care am fost acum cativa ani. Au fost asa, niste locuri care imi dadeau putere sa cred ca inca nu am terminat ceea ce aveam de facut”.
Citeste si:?VIDEO. Gabriel Cotabita si Loredana au cantat impreuna in memoria victimelor din Colectiv
Totodata, artistul a povestit ca o entitate l-a asigurat ca se va trezi din coma si l-a indemnat sa devina un om mai bun.
„Trebuie sa te gandesti cu totul altfel la viata pe care o vei urma de-acum inainte, trebuie sa faci mult mai bine, sa trimiti un mesaj de curaj si bucuria faptului ca nu se intampla nimic daca dispari in viata”, i-ar fi spus entitatea.
Gabriel Cotabita a mai dezvaluit ca, potrivit fiicelor lui, a avut reactii violente in timpul comei, mai ales fata de asistentele care aveau grija de el: „Erau momente in care ma trezeam si ma speriau asitentele, ca am avut doua asistente care s-au purtat exceptional, insa mi-au spus fetele ca le-am amenintat ca vreau sa le bat”. ?
Artistul a mai marturisit ca in primele momente in care s-a trezit, ar fi inceput sa vorbeasca in limbi precum latina si franceza: „Din ceea ce mi-au povestit fetele, am inceput sa vorbesc in latina. Prima discutie pe care am avut-o, am avut-o in latina, dupa care a fost in franceza”.
Citeste si:?Gabriel Cotabita a urcat pe scena pentru PRIMA DATĂ dupa externare
Din ceea ce i-au explicat medicii, artistul …

spot_imgspot_img