Gabriel Vlase, votat cu larga majoritate in Parlament pentru functia de director al SIE, depune joi juramantul la Palatul Cotroceni

Ceremonia de depunere a juramantului de catre Gabriel Vlase in functia de director al Serviciului de Informatii Externe va avea loc la Palatul Cotroceni, de la ora 13.00.
Plenul reunit al Parlamentului i-a acordat miercuri votul de incredere lui Gabriel Vlase, propunerea presedintelui Klaus Iohannis pentru preluare postului de director al Serviciului de Informatii Externe (SIE). Parlamentarii au votat pe buletine, astfel ca au fost 340 de voturi “pentru” si 31 de voturi “impotriva”.
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca Serviciul de Informatii Externe se afla de un an si jumatate sub o a”conducere neconstitutionala”, deoarece seful statului nu a considerat ca este importanta acesta institutie si nu a numit o persoana pentru a prelua conducerea. De asemenea, Dragnea a afirmat ca i-a urat succes lui Gabriel Vlase inainte de votul de incredere pe care i l-a acordat Parlamentul si spera ca pregatirea si cunostintele acestuia sa il faca sa conduca SIE.
“SIE, de un an si jumatate, se afla sub …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *