Gabriela Anghelache ramane la sefia CNVM pentru inca cinci ani

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Comisiile de Buget-Finante din cele doua camere au votat in unanimitate astazi propunerile partidelor parlamentare pentru functiile de conducere ale Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), votul final urmand sa fie dat tot astazi de plenul parlamentului.

Camerele reunite ale Parlamentului au votat cu 330 de voturi pentru acordarea unui nou mandat de cinci ani ca presedinte al Comisie Nationale a Valorilor Mobiliare pentru Gabriela Anghelache, a declarat Aron Popa, presedintele comisiei Buget-Finante din Senat.

Parmanetul a decis, miercuri, ca cel de-a doua functie de vicepresedinte al CNVM sa revina lui Carmen Negoita, sprijinita de Partidul Democrat.

In sedinta de miercuri au fost alesi si alti doi comisari, membi ai Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare. Pentru urmatorii cinci ani, Teodora Mihailescu, propusa de Partidul Social Democrat, si Claudia Sava, sprijinita de Partidul Conservator, au mandat de comisari.

Parlamentul l-a validat, in data de 12 septembrie, pe Bogdan Chetreanu, in functia de membru al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, cu 249 de voturi pentru si nici unul impotriva.

spot_imgspot_img