Gabriela Firea: Domnul prim-ministru a gasit o maniera incorecta, necolegiala de a ma admonesta

“(…) Precizez faptul ca in prima parte a zilei au aparut incomplete (stenogramele), ulterior au fost completate. Cred ca au murit prea multi romani la Revolutie, cei mai multi tineri, pentru a ne mai fi frica de ceva si a nu ne exprima punctul de vedere daca este sustinut cu argumente, fie ca suntem la o televiziune, fie ca suntem, cum este cazul meu, la primarie sau in cadrul partidului. Am ajuns la situatia in care sa imi exprim un punct de vedere care poate nu a convenit dupa ce domnul prim ministru a gasit o maniera incorecta, consider, si necolegiala de a ma admonesta public pentru o decizie care a fost luata de institutiile subordonate primariei”, a spus primarul.
Gabriela Firea a afirmat ca s-ar fi asteptat ca premierul sa ii dea un telefon sau sa ii solicite o intalnire, daca avea ceva sa ii comunice.
“Ma asteptam daca avea ceva de comunicat si o opinie, este dreptul domniei sale la opinii, colegial sa imi dea un telefon sau sa imi solicite o intalnire. Consider ca PSD are raspundere in fata tuturor romanilor, trebuie sa aplice programul de guvernare, iar acest razboi care se creeaza PSD contra PSD nu ne ajuta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *