GALERIE FOTO Dacia lanseaza versiunea Duster EDC si noua serie limitata Explorer

“Pentru prima oara, Dacia include in oferta modelului Duster o cutie de viteze automata. Disponibila pe motorizarea 1.5 dCI 109 CP asociata cu sistemul Stop & Start, noua cutie de viteze automata EDC (Efficient Dual Clutch) cu dublu ambreiaj si 6 trepte reprezinta o adevarata revolutie fata de cutiile automate traditionale. Astfel, transmisia EDC imbina robustetea si costurile reduse de utilizare specifice unei cutii manuale cu reactivitatea si caracterul practic al unei cutii automate”, se arata in comunicat.
Potrivit Dacia, functia de demaraj specific (crawling) “asigura un plus de confort in traficul aglomerat si faciliteaza manevrele delicate (cum ar fi parcarea). Totodata, optimizarea algoritmului de schimbare a vitezelor garanteaza prestatii excelente in toate regimurile de turatii ale motorului, oferind un consum redus si un nivel scazut al emisiilor de CO2, scrie mediafax.ro.
Citeste si?DACIA, cifra de afaceri URIASĂ in 2016. Ce profit au obtinut FRANCEZII
In plus, costurile de utilizare sunt comparabile cu cele ale unei cutii manuale”.
Gama Dacia se extinde in aceasta primavara cu o noua serie limitata transversala. Intitulata “Explorer”, aceasta este disponibila pe modelele Sandero, Logan MCV, Dokker, Lodgy si Duster. “La exterior, gama Explorer se remarca prin noile nuante propuse: Gris Islande si Orange Ocre (aceasta din urma disponibila doar pe modelul Sandero), dar si prin jantele specifice, de 16″. Interiorul beneficiaza, la randul sau, de o serie de elemente menite sa dea un plus de personalitate noii serii limitate. Clientii vor remarca, fara indoiala, conturul in culoarea cuprului al consolei centrale si al aeratoarelor, dar si tapiteria specifica si noile covorase din material textil”.
De asemenea, toate modelele Explorer dispun de sistemul Media Nav cu ecran de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *