GALERIE FOTO. Primele imagini de la botezul printesei CHARLOTTE a Marii Britanii

Fiica printului William si a sotiei sale, ducesa de Cambridge, printesa Charlotte, a fost botezata, duminica, de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, in Biserica St Mary Magdalene din Sandringham, Norfolk, cu apa din raul Iordan.
Deschideti galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini de la botezul fiicei?printului William si a sotiei sale, ducesa de Cambridge, printesa Charlotte.
Printesa a fost imbracata cu o copie facuta manual a rochiei de dantela Honiton si satin alb pe care a purtat-o fiica cea mare a reginei Victoria la botezul ei, in anul 1841. Replica a fost comandata de Regina Elisabeta a II-a dupa botezul nepoatei sale, fiica printului Edward, Lady Louise Windsor, si a fost realizata de croitoreasa Majestatii Sale, Angela Kelly, potrivit site-ului oficial al Casei Regale britanice.
Citeste si:?Printesa Charlotte va fi botezata cu cea mai sfanta apa de pe Pamant. Ce pericole sunt trecute cu vederea
La ceremonia privata?au fost prezenti strabunicii printesei, Regina, in varsta de 89 de ani, si sotul sau, printul Philip, de 94 de ani, dar si bunicul patern, printul Charles, si sotia sa, Camilla.
Printre invitati au figurat si bunicii din partea mamei, Carole si Michael Middleton, precum si fratele si sora lui Kate, Pippa si James.
Printul Harry, unchiul printesei Charlotte, nu a fost prezent, pentru ca se afla intr-o calatorie de trei luni in Africa.
Intre nasii micii printese se numara verisoara printului William, Laura Fellowes, verisorul ducesei de Cambridge, Adam Middleton, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *