GALERIE FOTO. Topul celor mai ieftine decapotabile din Romania. Ce poti cumpara cu 2.500 euro la mana a doua

Piata auto duce o lupta stransa pe segmentul decapotabilelor,?modele care depasesc frecvent preturi de 15.000 – 20.000 euro. Sumele scad considerabil pe piata de rulate, unde un model cu o vechime de maximum 10 ani poate fi achizitionat cu doar cateva mii de euro.
De la modele precum Peugeot 206 CC si pana la Mercedes CLK sau BMW Z4 Roadster, optiunile pentru fanii modelelor cu acoperis mobil sunt variate.?
Romania libera propune un top al decapotabilelor rulate, cu o vechime de maximum 10 ani, disponibile la preturi de pana la 20.000 euro. Vedeti GALERIA FOTO de mai sus. (preturile sunt cele medii de pe piata din Romania?si nu includ versiuni de varf sau editii speciale)
Dincolo de aspectul financiar, care ii poate face pe unii sa se indrepte catre o decapotabila la mana a doua, aceste modele inglobeaza franturi de istorie din lumea auto. Unele dintre?ele, la momentul lansarii pe piata, au dat lovitura mai ales prin raportul calitate – pret, altele s-au impus prin tehnologii de ultima ora, insa fiecare dintre ele au vazut lumina reflectoarelor la cele mai prestigioase saloane auto, cum ar fi Paris sau Frankfurt.
Piata auto de rulate din Romania continua sa fie de cateva ori mai mare decat piata masinilor noi. Cu toate acestea de multe ori clientii sunt expusi la numeroase riscuri: kilometraj dat peste cap, defecte ascunse (sesizabile doar daca masina este urcata pe o rampa), sau chiar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *