Geoana despre scrisoarea lui Vanghelie catre MISA: E geniala

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, joi, raspunzand unei intrebari, ca scrisoarea presedintelui PSD Bucuresti Marian Vanghelie catre MISA este „geniala” si arata o „relatie fecunda” cu toate ONG-urile.

Intrebat despre scrisoarea lui Vanghelie catre MISA, Mircea Geoana a ras si a spus: „Este geniala”.

„Scrisoarea este geniala si arata o relatie fecunda cu toate ONG-urile”, a adaugat el.

Declaratia a fost facuta dupa conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, pe tema intalnirilor pe care le-a avut cu oficiali europeni.

Cotidianul a relatat, joi, ca pe site-ul MISA a fost postata o scrisoare adresata, in noiembrie 2007, de presedintele PSD Bucuresti adeptilor lui Gregorian Bivolaru, scrisoare a carei autenticitate a fost confirmata de Vanghelie.

„Distinsi concetateni spirituali ai Bucurestiului, Organizatia PSD Bucuresti, unic partid social democrat de stanga din Romania, fidela principiilor de comunicare si apropiere fata de concetatenii Capitalei, a urmarit cu satisfactie evolutia, predispozitia si locul MISA in viata spirituala si formativa a Eului uman”, isi incepea Vanghelie scrisoarea, exprimandu-si regretul ca „datorita unor factori socio-umani si nu numai” PSD a „stat deoparte” si nu si-a deschis portile pentru a se cunoaste si sfatui cu adeptii MISA.

Vanghelie anunta ca, printre membrii PSD Bucuresti se afla si adepti MISA, care „s-au dovedit a fi printre cei mai onesti si curati sufleteste”.

„Ca urmare, ne exprimam convingerea ca vom gasi in Domniile Voastre expresiile intelepciunii si spiritului uman, aducatoare de speranta si voie buna. Va asiguram de intreaga noastra consideratiune si asteptam cu nerabdare sa statuam un contact direct si coerent cu factorii de decizie ai Intelepciunii Domniilor Voastre”, se arata in scrisoare, care se incheie cu formula „cu devotatiune si respect mutual, Va salutam. P.S.D. Bucuresti Presedinte, Marian Vanghelie”.

Liderul PSD Bucuresti a declarat pentru „Cotidianul” ca a trimis o scrisoare deschisa tuturor organizatiilor, ONG-urilor „pentru a stabili un contact cu tot ceea ce inseamna suflare omeneasca”. El a sustinut ca in organizatia lui Gregorian Bivolaru se simte nevoia unei politici social-democrate, deoarece „sunt foarte multi oameni amarati acolo, care ar putea fi ajutati cu ceva, cu un pachet de mancare”.

spot_imgspot_img