Geoana: Nu imi voi duce la troc votul pe care il am, deocamdata este un vot asa-zis de aur

Senatorul independent Mircea Geoana a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca nu isi va duce la troc votul “asa-zis de aur” pe care il are in forul legislativ si ca va ramane senator independent pana la finalul actualei legislaturi.
“Nu imi voi duce la troc, la mezat, la iarmaroc votul pe care il am, care deocamdata este un vot asa-zis de aur, poate se schimba lucrurile. Nu ma intereseaza sa am conversatii nici cu unii, nici cu ceilalti (din opozitie sau de la putere – n.r.), voi judeca cu minte proprie daca exista ceva util pentru societate si nu voi ezita sa votez”, a spus Mircea Geoana.
El le-a cerut reprezentantilor opozitiei si puterii sa il scoata din socotelile pe care eventual si le fac in Senat cu privire la votul si orientarea sa, anuntand ca va ramane senator independent pana la sfarsitul acestei legislaturi si va exprima votul sau exclusiv in raport cu interesele generale ale populatiei.
“Cred ca acest joc de-a greva parlamentara – venim cand avem majoritate cu traseistii buni si fugim din Parlament cand traseistii rai dau majoritate altcuiva – face rau opoziei si discrediteaza atat opozitia cat si puterea actuala”, a tinut sa precizeze senatorul independent.
Mircea Geoana a mai spus ca in Romania exista astazi “un teren enorm pentru exprimarea unui alt mod de a face politica si alternativa la actuala situatie a sistemului politic nu va intarzia sa apara, tot din societate, de la cetateni, de la oameni politici care inteleg ca asa nu mai merge”.
“In conditiile in care exista o dezbatere serioasa cu privire la politica economica nationala, daca din intamplare Guvernul va avea o idee buna, nu voi ezita sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *