Geoana: USL a gresit nepregatind bine in strainatate actiunea de suspendare

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Liviu Dadacus Postat la: 23.08.2012 16:51 Ultima actualizare: 23.08.2012 16:52

sursa foto Mediafax George Calin
Senatorul independent Mircea Geoana a declarat, joi, intr-un interviu acordat MEDIAFAX, ca USL a gresit nepregatind bine in strainatate actiunea de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu, el aratand ca acest lucru a reprezentat un „calcai al lui Ahile” pentru demersul USL.
„Daca as spune ca exista un punct care poate fi considerat ca si calcaiul lui Ahile la aceasta operatiune – este foarte slaba pregatire in strainatate si in exterior – si in Europa si in America”, a spus Geoana.
El a precizat ca aceasta slaba pregatire a demersului de suspendare in exterior a fost reprosata USL de catre partenerii si aliatii sai.
„Si este, intr-un fel, si reprosul pe care aliatii si partenerii nostri ni l-au facut spunand ca aceasta pregatire nu a existat practic si acest lucru a creat un camp liber pentru contra-propaganda, pentru insinuare, pentru intoxicare din partea taberei care se apara. Cred ca aici a fost elementul de vulnerabilitate care in cele din urma a costat din punct de vedere al deciziei finale”, a spus Geoana.
El a aratat …

spot_imgspot_img