George Clooney o curteaza pe nepoata lui Benazir Bhutto

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

George Clooney se intalneste in secret cu Fatima Bhutto – nepoata lui Benazir Bhutto, fostul premier al Pakistanului, care a fost asasinata in 2007 -, actorul avand o relatie la distanta cu frumoasa bruneta in varsta de 26 de ani, poeta si jurnalista, informeaza The Telegraph.

Cei doi s-au intalnit la o conferinta internationala care a avut loc anul trecut, potrivit publicatiei National Enquirer.

Fatima Bhutto, in varsta de 26 de ani, jurnalista si poeta cunoscuta, este membra a celei mai puternice dinastii politice a Pakistanului. Ea locuieste cu fratele sau si cu mama sa vitrega, intr-o suburbie prospera din orasul Karachi.

Conform unui tabloid american de top, actorul in varsta de 47 de ani, care la randul sau este un activist politic implicat, este foarte indragostit de bruneta pakistaneza.

„George a curtat-o la telefon si prin e-mail si a aranjat sa o revada in afara granitelor tarii ei, atunci cand programele lor le vor permite. Acum vrea ca ea sa petreaca un timp cu el la Hollywood. Desi este inca un om de lume si nu exclude aventurile, George insista ca aceste vremuri ar putea lua sfarsit daca Fatima ar fi dispusa sa duca relatia lor la un alt nivel”, a spus un prieten al lui Clooney.

Acelasi prieten a spus ca Fatima Bhutto are rezerve in legatura cu o eventuala relatie cu Clooney, din cauza diferentei de 21 de ani dintre ea si starul hollywoodian. „Fatima a fost educata la Universitatea Columbia si cunoaste reputatia de cuceritor a lui Clooney. Nu a luat in serios avansurile lui, pentru ca a considerat diferenta de varsta un impediment puternic in calea unei relatii serioase”, a mai spus aceeasi sursa.

Se pare ca Fatima Bhutto va candida pentru locul ocupat de regretata sa matusa sa, Benazir Bhutto, in guvernul de la Larkana, la viitoarele alegeri.

Ea a publicat pana in prezent o carte de poezie intitulata „The Whispers of the Desert” si o carte despre cutremurul din 2005 din Kashmir. Tatal lui George Clooney este, de asemenea, jurnalist de prestigiu si politician si a candidat pentru tabara democratilor la alegerile din 2004.

Benazir Bhutto, carismatica si controversata fosta prim ministru al Pakistanului, a fost asasinata in orasul Rawalpindi, pe 20 decembrie 2007, in timp ce se afla in campanie electorala pentru alegerile legislative, la doua luni dupa revenirea sa din exil.

spot_imgspot_img