George Soros: Nu ma voi da la o parte in ceea ce priveste Brexitul

Campania Best for Britain a fost criticata in ziarele The Telegraph si Daily Mail pentru ca a fost finantata cu 400.00 de lire sterline de la fundatia Open Society a lui Soros. Omul de afaceri a raspuns la aceste acuzatii printr-un articol de opinie in Mail on Sunday, editia de duminica a Daily Mail, in care face referire la trecutul sau de imigrant si la felul in care organizatia sa promoveaza democratia.
“Sunt mandru sa sustin Best for Britain, o organizatie care doreste ca Marea Britanie sa ramana in UE. Consider ca Brexitul este o greseala tragica”, a scris Soros.
“Inainte de Brexit, Marea Britanie avea o situatie ideala: era membra a Uniunii Europene fara sa adopte moneda euro”, a adaugat el.
Soros considera ca decizia de a organiza un referendum pe tema apartenentei la UE a fost o greseala: “Incurajati de niste agitatori fara scrupule, oamenii s-au folosit de acest referendum pentru a-si arata nemultumirile fata de situatia actuala fara sa se gandeasca la consecinte. Doar pentru ca erau nemultumiti de conditiile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *