Germanii se opun sanctiunilor economice impotriva Rusiei.

Majoritatea germanilor se opun sanctiunilor economice impotriva Rusiei si considera ca Guvernul de la Kiev este responsabil de criza ucraineana, relateaza Mediafax.
Potrivit unui sondaj publicat joi de cotidianul Handelsblatt, peste doua treimi dintre persoanele intervievate (69 la suta) considera sanctiunile economice “ineficiente”, 24 la suta avand o parere contrara, in acest sondaj realizat de institutul Forsa pentru Camera de comert germano-rusa.
In plus, 64 la suta dintre persoanele intervievate cred ca acest conflict in jurul Ucrainei ar putea avea repercusiuni negative pentru Germania, in timp ce 32 la suta anticipeaza ca acesta nu va schimba nimic.
Si mai surprinzator este faptul ca 57 la suta dintre persoanele intervievate considera ca noul Guvern ucrainean este responsabil de criza, fata de 54 la suta care cred ca cel responsabil este Guvernul rus.
Joi, intr-un discurs sustinut in fata deputatilor germani, cancelarul Angela Merkle a avertizat Moscova impotriva consecintelor grave pe termen lung daca nu se gaseste rapid …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *