Gheorghe Multescu, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova: Stelistii sunt aroganti, dupa ce au cumparat tot ce e in Romania

Gheorghe Multescu, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova a declarat la finalul partidei castigate, scor 1-0, cu FC Botosani, ca asteapta cu nerabdare meciul cu Steaua, din etapa viitoare, pentru a demonstra ca formatia pe care o pregateste are forta de a se bate de la egal la egal cu liderul, scrie Mediafax.
“Imediat cand s-a terminat meciul de astazi, am inceput sa ne gandim la meciul cu Steaua si il pregatim in consecinta. Pentru noi e foarte important. Probabil pentru Steaua nu e, ca am vazut ca ne iau de sus si nu reprezentam nimic pentru primele trei locuri. Asta e discursul lor, sunt aroganti, dupa ce a cumparat tot ce e in Romania. Au si aroganta sa ne jigneasca, nu stiu de ce, sau sa ne minimalizeze. Poate e un lucru bun ca noi suntem outsideri, venim pe turnanta…Oricum incercam sa le raspundem pe teren, nu numai sa ne ridicam la valoarea titratei echipei Steaua, sau nu mai stiu cum ii spune”, a declarat Gheorghe Multescu la DolceSport.
Tehnicianul oltenilor a prins mult curaj dupa ce a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *