Gigel Stirbu: Guvernul nu a explicat inca daca putea fi prevenit decesul celor opt persoane in urma furtunii

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„Duminica seara, in vestul tarii, a avut loc o furtuna extrem de violenta in urma careia opt oameni au decedat si zeci de persoane au fost ranite. Si in acest caz reprezentantii Guvernului PSD, in frunte cu ministrul de Interne, Carmen Dan, si-au aratat lipsa de competenta si de responsabilitate fata de demnitatea publica in care se afla pentru a servi interesele cetatenilor. In mod halucinant, autoritatile au „uitat” sa aduca in dezbatere publica faptul ca ineficienta si vulnerabilitatile sistemului public de protectie a cetatenilor au condus la pierderea de vieti omenesti si au provocat pagube materiale semnificative. La aproape 48 de ore de la producerea furtunii devastatoare, Guvernul nu a avut inca nicio reactie publica in care sa explice daca toate procedurile necesare in astfel de cazuri au fost indeplinite si daca putea fi prevenita tragedia decesului a opt persoane”, a afirmat Stirbu, potrivit unui comunicat de presa citat de Agerpres.
El a adaugat ca modul in care PSD a gestionat criza de amploare de duminica, prin „declaratii pompoase care sa ascunda lipsa crasa de responsabilitate si de actiune”, reprezinta temeiuri pentru a concluziona ca, „alaturi de ineficienta, ticalosia este al doilea principiu al acestei guvernari”.
„In mod absolut socant, persoanele decidente la nivel guvernamental intarzie sa raspunda la intrebarea „cine se face vinovat de moartea a opt persoane”, aratandu-si inca o data dispretul fata de dramele unor oameni si fata de cetatenii pe care-i reprezinta. Dupa „bunul” obicei, asa cum s-a intamplat si in trecut, guvernantii paseaza responsabilitatea, …

spot_imgspot_img