Gigi Becali ?sparge? sondajele, UDMR nu intra in Parlament

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Barometrul pe luna august al IMAS indica un clasament similar cu al lunii precedente pentru personalitatile politice si increderea electoratului in ei, astfel ca Traian Basescu si Gigi Becali castiga trei procente, cu 54% si respectiv 37%, urmati de Theodor Stolojan, care stationeaza la 27%. Cu acelasi procent de incredere a electoratului sunt perceputi liderii PSD si PNL – Mircea Geoana si Calin Popescu Tariceanu, care au 20%, in crestere cu trei procente fata de luna precedenta.

PD ar castiga alegerile parlamentare nationale cu 42%, daca duminica viitoare ar fi alegeri, democratii pierzand un procent fata de luna precedenta. PNG a urcat pe locul trei, cu 13%, la distanta de doar un procent de PNL, care figureaza cu 12%, in timp ce PRM se situeaza la limita pragului electoral de 5%. UDMR nu ar intra in Parlament, Uniunea fiind creditata cu doar 4%. In aceeasi situatie se afla si partidul lui Theodor Stolojan, PLD avand doar 3%, urmat de PIN cu 2% si PC cu doar 1%.

Presedintele executiv al UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, ieri, ca Marko Bela va putea sa candideze pe lista UDMR pentru alegerile europarlamentare alaturi de episcopul Laszlo Tokes, chiar daca liderul Uniunii nu doreste sa indeplineasca efectiv functia de europarlamentar. ?Cand am propus aceasta varianta, nu m-am gandit sa mearga la Bruxelles?, a spus Kelemen Hunor, care a adaugat ca stia, in momentul in care a facut aceasta propunere, ca presedintele UDMR nu doreste sa exercite efectiv functia de parlamentar. ?Acesta va fi un mesaj de unitate, de colaborare pe terment scurt si lung?, a sustinut el, adaug?nd ca electoratul UDMR vrea sa fie intelegere, ?nu vrea scandal si dezbinare?.

spot_imgspot_img