Gigi Becali a anuntat numele antrenorului pentru sezonul viitor. Ce se intampla cu Dica dupa ratarea titlului: “Strangem mana si gata”

Nicolae Dica poate considera ca a primit doua vesti de la Gigi Becali. Una buna, conform careia va figura in acte ca antrenor al FCSB-ului si una proasta, conform careia ex-patronul va conduce in realitate tot ce misca la echipa. Ca si pana acum de altfel.
“Hotararea am luat-o marti! Dica va ramane, pentru ca eu am altfel de gandire. Nu mai vreau sa mahnesc oameni. De la Steaua el va pleca doar daca va pleca la mai bine. Vreau sa fac bucurii, nu neplaceri. Ramane si va pleca abia la anul in Arabia, dupa ce ia titlul”, a dezvaluit Becali, la TV Digi Sport.
Rasturnare de situatie dupa pierderea titlului: “Dica e o puscarie de antrenor, nu stie nimic!”
Gigi Becali a dezvaluit apoi ca Dica va ramane doar daca acesta nu va pune alte conditii atunci cand va renegocia intelegerea: “La ora asta e antrenorul echipei, niciun antrenor nu va avea mana libera la Steaua. Asta sa se stie! Daca sta in aceleasi conditii contractuale si tot, va ramane la echipa. Daca nu, ne strangem mana si gata!” a mai spus Becali pentru sursa citata.
In martie 2018, Dica era …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *