Gigi Becali a luat foc dupa Concordia Chiajna – FCSB 0-0. Atac devastator: “Da-ti, tata, demisia!”

Gigi Becali l-a atacat dur pe arbitrul Adrian Cojocaru.
“Al doilea galben la Ropotan, am avut si penalty. Arbitrul face ca ala de la PSD: “pentru ca pot, nu dau!”. Un arbitru prea slab. Nu poti sa nu vezi la ultima faza. El nu mai creste de loc. Il stiu de copil, dar el nu promoveaza. Da-ti, tata, demisia! Cum sa nu vezi asa ceva? Stai la tine acasa. Despre joc nu am ce sa zic. Am avut vreo doua bare, la Coman si Man. Am avut sansa lui Man cand a scapat singur. Morutan putea sa paseze si sa dam gol. Cred ca jucatorii s-au si ferit, sa nu se accidenteze pe un astfel de gazon”, a declarat Becali la TV Digi Sport.
In ceea ce ii priveste pe jucatori, Gigi Becali este de parere ca acestia s-au ferit sa nu se accidenteze: “Si bine ca nu s-a accidentat niciunul. Pot sa gasesc un vinovat astazi, Tanase. Tanase le-a dat numai la adversar. I-a fost frica sa nu se accidenteze, cred. A fost mai slab decat Matei. Toate mingile numai la adversari”.
Gigi Becali considera ca principala favorita la titlu este CFR Cluj: “Cred ca CFR e o echipa solida. Ei au avut un program foarte greu, noi am avut program usor. Oricine ar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *