Gigi Becali acuza FRF ca a umplut tara de africani

“Mai avem o regula pe care nu o are nimeni, bulgarii, ungurii, toti. Noi nu putem sa luam brazilieni. In ultimul an trebuie sa fie de trei ori la echipa nationala. Pai noi putem sa luam brazilieni de echipa nationala? Avem noi bani? Ne obliga pe noi sa luam numai africani si am umplut tara de africani. Asta inseamna regula asta, FRF. Nu pot sa-i las, ca daca ii lasi se cred stapani”, a declarat Becali, la Pro X.
Gigi Becali este nemultumit si de regula care impune din sezonul viitor doi jucatori “under 21” titulari in echipele din Liga I. El a spus ca va contesta acesta decizie a Comitetului Executiv al FRF la TAS.
“O vom ataca pentru ca nu este normal. E o chestiune de dictatura care nu se permite. Pentru mine e cea mai buna, pentru FCSB. Ieri, am avut 3-4, la un moment dat, dar e o chestiune de principiu, nu ma obligi. Chestiunea asta de obligatoriu nu e normala pentru ca nu e normal sa se intample asta. Daca se intampla asta, maine vin cu altceva si cu altceva, altceva… Oamenii astia trebuie sa fie opriti pentru ca dupa aia ajung dictatori sau tirani. Vom ataca desi este benefica si ne avantajeaza. Ei cred ca cresc fotbalul, dar nu este asa. Poate e o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *