Gigi Becali ameninta cu tribunalul! “Nu exista asa ceva. O sa-i fac plangere!”

Gigi Becali neaga si ameninta cu tribunalul.
“Nu exista asa ceva. N-am fost audiat. E fake din partea lui Sorin Dumitrascu, presedintele FSANP. El a facut o plangere la Parchet de amenintare sau ultraj. La parchet l-au trimis la Militie, iar acolo il chemi pe nebun – spun la modul general nebun – sa dai declaratii. Pe Gigi Becali il suna de la militie si am vorbit cu doamna de la penitenciar si spune ca n-am amenintat-o, dar trebuie sa dai declaratii. Orice nebun face o plangere despre mine trebuie sa vin eu la politie sa zic ca nu am amenintat? Stiu ca oamenii in Romania n-au discernamant juridic. Toata lumea din presa ia stirea si o rostogoleste. Domnului Dumitrascu ii fac plangere pentru denunt calomnios”, a spus Gigi Becali.
Gigi Becali, cercetat penal pentru ultraj. Prima reactie: ce spune despre mesajul trimis directorului Penitenciarului Jilava
Problemele patronului vicecampioanei au pornit la data de 19 august 2017, dupa ce a facut un autodenunt in direct la Romania TV.
“La acea data, intr-o emisiune televizata, fostul detinut Gheorghe Becali a recunoscut ca a transmis o serie de mesaje de amenintare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv ca nu i-ar fi aprobat o noua invoire pentru varul sau, Victor Becali. Aceasta fapta imbraca elementele constitutive ale infractiunii de ultraj si, avand in vedere ca cel in cauza a mai fost condamnat pentru infractiuni care implica amenintari duse pana la capat, am cerut interventia autoritatilor”, se arata in comunicatul emis de FSANP.
Mai mult, FSANP …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *