Gigi Becali i-a adus lui Dica fundasul promis. A fost capitanul Astrei si va purta numarul 77

“Sincer sa fiu, am fost foarte surprins. Eram acasa, ma pregateam sa plec in cantonament cu Astra. A fost o surpriza foarte placuta pentru mine si am acceptat imediat sa vin. Orice jucator din Romania isi doreste sa ajunga la cea mai buna echipa din tara. Eu am facut performante notabile cu Astra si normal ca mi-a trecut prin gand asta, asa cum am visat si sa ajung la echipa nationala. E normal sa visezi frumos!”, a declarat fostul capitan al Astrei, care va purta tricoul cu numarul 77 la noua echipa.
Urmatorul obiectiv al lui Alexandru Stan este sa ajunga la echipa nationala: “Cred ca voi avea o sansa in plus sa fiu selectionabil, dar pentru asta trebuie sa fiu sanatos si sa joc foarte bine. Altfel, nu are nicio importanta ca am ajuns aici!
Cred ca sunt un jucator profesionist si am suficienta experienta. Am venit aici pentru a ajuta echipa. Vreau si sper sa rasplatesc increderea conducerii clubului si a tuturor celor care m-au dorit aici. Nu ramane decat sa demonstrez pe teren ca am fost o achizitie buna. De asemenea, le multumesc celor de la Astra Giurgiu pentru tot si, in special, presedintelui Dani Coman, care a fost mereu un sprijin pentru mine. Le urez mult succes in continuare!”.
Stan are un mesaj si pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *