Gigi Becali l-a anuntat pe Nicolae Dica in pauza competitionala. Ratarea cupelor europene a cantarit decisiv

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ratarea cupelor europene a agitat serios apele la FCSB. Nicolae Dica nu mai e atat de sigur de postul lui, iar Becali pare ca e capabil oricand sa-l demita pe tehnician. Nu doar la nivelul bancii e incertitudine la gruparea ros-albastra.
Patronul i-a anuntat deja pe Dica si Mihai Stoica de faptul ca in iarna vor fi restructurari masive in lotul FCSB-ului. Echipa fusese construita pentru a rezista pe toate fronturile, dar esecul din Europa a schimbat complet calculele.?
Concluzia? Sunt prea multi fotbalisti si unii vor fi fortati sa plece.?Zlatinski e ultimul venit, dar va fi si primul plecat. Mijlocasul a jucat doar 45 de minute la FCSB, iar prestatia dezamagitoare i-a fost fatala. Becali n-a acceptat scuza ca bulgarul nu era pregatit fizic pentru debut. „Imi pare rau ca l-am luat. Nu e cum ma asteptam”, a tunat patronul.
O mutare surprinzatoare ar putea fi cea a lui Romario Benzar. Surprinzator, Becali l-a luat in vizor pe fundasul dreapta, in ciuda faptului ca centrarea perfecta de la golul lui Gnohere, cel care a mai umplut conturile stelistilor in Europa, in meciul cu Hajduk, a plecat din piciorul sau. Daca nu isi va reveni pana in iarna, atunci Benzar va fi ori fortat sa plece, ori trecut pe linie moarta.
De situatia lui Benzar depinde si transferul lui Jakolis. …

spot_imgspot_img