Gigi Becali, masuri radicale la FCSB. “Am pus bodyguarzi, ca sa il dea afara. Trebuia sa-l lichidez de mult”

“Eu sunt principalul vinovat, pentru ca l-am tolerat pe Alibec. Campionatul din cauza lui l-am pierdut. Mie tot timpul imi spunea Meme ca Dica vrea sa il dea afara de la antrenamente. L-a si dat si nu a vrut sa iasa. Am pus bodyguarzi, ca sa il dea afara”, a spus Becali, potrivit digisport.ro.
Citeste si?Gigi Becali, reactie scandaloasa dupa decizia luata de Florin Talpan. “Bai, nemernicule…”
Finantatorul vicecampioanei s-a saturat de tot si nici nu mai tine la pret. “Pentru Alibec am 7 oferte. Am si din Turcia, si din Rusia, si din Anglia… Sa vedem care-o fi, unde se duce. Ăia care imi dadeau 7 milioane m-au intrebat de ce-l dau cu 1,7 acum. Le-am zis ca m-am certat cu el si nu-l mai vreau. Va pleca sigur. Mi-a spus un baiat, prieten cu patronul CFR, ca l-ar vrea si ei. Il dau, n-am nicio problema.
Nu e vorba de rivalitate, eu il dau. Il dau si-n Africa. Daca eu nu-l vreau, nu consider ca e vreo problema sa ajunga la CFR. Sa-l cumpere si sa faca ce vor cu el”, a mai spus latifundiarul.
“Trebuia sa-l lichidez de mult. Numai ca tot ziceam, hai ca poate iau banii, ca am dat atat pe el, si tot incearca-l ca poate iau banii. La Iasi n-a facut nimic. Dupa mine, Alibec n-a uitat fotbalul. Nu pot sa-i reprosez nimic lui Meme Stoica. Lui Dica, n-am nici lui ce sa-i reprosez. O sa-mi spuna, bai, ti-am zis ca vreau sa-l dau afara pe Alibec. Meme imi zicea ca el stie mult fotbal, dar ce stie la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *