Gino Iorgulescu intra in cursa pentru sefia LPF. Dragomir are contracandidat.

Fostul presedinte al FC National, Gino Iorgulescu, si-a depus luni candidatura la presedintia Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), alegerile fiind programate la 14 noiembrie.?Pana acum Dragomir era singurul inscris pentru un nou mandat in fruntea Ligii,?conform?Mediafax.?
“A fost o surpriza pentru toata lumea pentru ca am reusit sa-mi depun candidatura. In statut se mentioneaza ca termen de depunere 15 zile, dar nu se specifica expres zile lucratoare. Si in astfel de conditii m-am incadrat in termen. Mi-am depus candidatura, nu am mai avut nevoie de o derogare de la domnul Dragomir. Acum, daca dansul va castiga alegerile, macar va castiga impotriva unui candidat, pentru ca nu putea sa participe singur si sa fie pe locul doi”, a declarat Iorgulescu.
El a mentionat ca a decis sa candideze la aceasta functie deoarece considera ca “trebuie sa mai faca ceva in fotbal”: “Iar cel mai mare lucru care ma deranjeaza si trebuie sa-l fac este recredibilizarea fotbalului. Lumea a inceput sa nu mai aiba incredere si sa vina la stadion si trebuie facut ceva. Trebuie sa aiba loc o schimbare si la FRF si la LPF, peste tot”, a precizat Gino Iorgulescu.
Gino Iorgulescu a incercat si vineri sa-si depuna candidatura, insa actualul sef al ligii,?Dumitru Dragomir, a precizat ca, potrivit statututlui, termenul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *