Gino Iorgulescu l-ar fi vrut selectioner pe Cosmin Olaroiu. Ce spune despre Cosmin Contra

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Gino Iorgulescu a precizat ca in ceea ce il priveste pe Cosmin Contra, care a ajuns la un acord de principiu cu FRF, „exista un semn de intrebare”.
Alegeri la LPF. Noul presedinte va fi ales pe 23 octombrie, Gino Iorgulescu vrea sa-si pastreze functia
„Cel mai indicat selectioner acum era Olaroiu (n.r. – in prezent antrenorul formatiei Al Ahli Dubai). Daca au avut sanse ceilalti antrenori si Cosmin a avut. Cei de la federatie au facut niste discutii cu Olaroiu, dar trebuia insistat mai mult. Trebuia sa mearga in Dubai sa discute cu sefii lui de acolo pentru a-i da acceptul sa vina la nationala. Probabil cei de la federatie s-au gandit la prietenia mea cu el, dar cand e vorba de meserie Olaroiu nu tine cont nici de familia lui, cu atat mai putin de mine. Nu depindea numai de el sa vina, el e deschis si vrea sa vina la nationala, doar ca nu au insistat. Inainte de a-l aduce pe Daum cei de la FRF au fost la Lucescu sa il aduca, dar i-a refuzat. Olaroiu nu i-a refuzat, dar ei nu s-au deplasat pana acolo. Parerea mea e ca trebuiau sa ceara audienta la sefii clubului din Dubai si sa forteze nota, ceea ce nu au facut. Eu cred insa ca Olaroiu va fi la un moment dat si antrenor la nationala”, a spus Gino Iorgulescu.
Dumitru Dragomir: Daca va candida, tot Iorgulescu iese la LPF, il pun serviciile, partidul. La FRF conduce Vasile Dancu
Seful LPFa afirmat ca pentru Cosmin Contra nationala va fi o responsabilitate mult mai mare, dar a precizat ca nu va vota impotriva numirii lui in functia de selectioner in cadrul Comitetului Executiv al FRF: „Pe Contra il apreciez ca antrenor, dar exista un semn de intrebare pentru ca functia de selectioner e o alta meserie. E mult mai greu si e o responsabilitate mult mai mare. Nu vreau sa comentez, sa …

spot_imgspot_img