Giovani Becali poate fi eliberat conditionat

de Departamentul Corespondenti Publicat la: 29.10.2015 14:32 Ultima actualizare: 29.10.2015 14:33

Judecatoria Medgidia a decis, joi, ca Ioan Becali poate fi eliberat conditionat, dupa ce a executat aproape un an si opt luni din pedeapsa de sase ani si patru luni primita in dosarul transferurilor de jucatori, hotararea nefiind definitiva.

Instanta a admis cererea de liberare conditionata a lui Ioan Becali, incarcerat din martie 2014 in Penitenciarul Poarta Alba, judetul Constanta.
Decizia Judecatoriei Medgidian poate fi contestata de procurori la Tribunalul Constanta, care va decide definitiv daca Ioan Becali va fi eliberat conditionat dupa ce a executat o parte din pedeapsa primita in dosarul transferurilor sau daca acesta ramane in continuare incarcerat.

Ioan Becali executa din 4 martie 2014 pedeapsa de sase ani si patru luni de inchisoare, primita in dosarul transferurilor de jucatori.
Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat anul trecut, alaturi de Ioan Becali, pe Gheorghe Copos, la trei ani si opt luni, Gheorghe Popescu, la trei ani, o luna si zece zile, Mihai Stoica, la trei ani si sase luni, Cristian Borcea, la sase ani si patru luni, Victor Becali, la patru ani si opt luni, Gheorghe Netoiu, la trei ani si patru luni de inchisoare, si Jean Padureanu, la trei ani si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *