GLUMA facuta de Klaus Iohannis in direct, dupa ce a aflat ca a pierdut alegerile in Zimbabwe

de Sorina Ionasc Publicat la: 07.11.2014 11:32 Ultima actualizare: 07.11.2014 11:36

Klaus Iohannis nu s-a aratat dezamagit de faptul ca in Zimbabwe nu a luat niciun vot, spunand ca “poate a castigat in Botswana”. In explicatia liderului PNL, in Botswana indicele demcoratiei este foarte ridicat.

Candidatul Aliantei Crestin-Liberale, Klaus Iohannis, a iesit la atac pentru a avea castig de cauza in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Dupa ce Victor Ponta a castigat in Republica Moldova, liderul liberal a spus ca nefiind o diferenta foarte mare intre cei doi, poate recupera.
Oricum, mai spune el, in alte state a castigat alegerile detasat.

“Diferenta e mica, nu e o mare filozofie, dar in alte locuri, spre exemplu Munchen, eu am luat 70 la suta si Ponta 5%. Acelasi rezultat bun l-am obtinut si la Paris, si la Londra, si la Graz, si la Boston si peste tot am castigat in sectiile din diaspora. Sunt foarte putine unde a castigat dl. Ponta majoritatea voturilor”, a spus Iohannis, invitat la Digi 24.
In replica, jurnalistul Emil Hurezeanu i-a dat exemplul din Zimbabwe, unde Victor Ponta a castigat cu 6 voturi, in timp ce candidatul ACL nu a luat niciunul.
“Poate am castigat in Botswana”, i-a raspuns Iohannis, starnind rasul moderatorului.
“Stiti de ce dau acest exemplu, Botswana?” a continuat liderul PNL. Desi Hurezeanu a mizat pe moneda nationala a tarii, Iohannis a vorbit despre indicele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *