Gral Medical a investit 1,5 milioane de Euro in doua clinici de mari dimensiuni in Bucuresti si Ploiesti

Gral Medical continua proiectele de investitii initiate in ultimii ani si a inaugurat, in prima perioada a anului 2015, doua clinici de mari dimensiuni in Bucuresti si Ploiesti. Politica de dezvoltare a retelei de clinici si laboratoare este sustinuta constant de popularitatea si experienta serviciilor oferite, servicii ce au la baza colaborarea multidisciplinara si o infrastructura nationala formata din 14 laboratoare, 11 clinici si un spital privat (Spitalul OncoFort).
Compania a reusit sa finalizeze doua proiecte incepute in 2014, alocand astfel peste 1,5 milioane de euro pentru cele doua clinici, proiecte ce fac parte dintr-un?buget de investitii multianual in valoare de 5,5 milioane de euro.
“Vom continua dezvoltarea companiei, atat pe orizontala, cat si pe verticala, iar pana la finele anului 2015 ne dorim deschiderea a inca doua centre in orase cu o populatie de peste 300.000 de locuitori. Suntem in faza de analiza a oportunitatilor si de stabilire a obiectivelor strategice pentru fiecare regiunea”, spune Chitan Robert, director promovare-dezvoltare Gral Medical.
Prima clinica inaugurata este localizata intr-o regiune centrala din Bucuresti, Sos. Stefan cel Mare, iar cabinetele medicale acopera majoritatea specialitatilor medicale: alergologie, dermatologie, endocrinologie, cardiologie, reumatologie, ORL, medicina de familie, urologie si ginecologie. Ca si noutate, in cadrul Clinicii Gral Stefan cel Mare, se pot efectua punctii de tiroida, fise si adeverinte medicale in timp-record, proceduri si interventii din sfera chirurgiei estetice, dar si servicii medicale decontate in contract cu CASMB pentru majoritatea specialitatilor medicale. “Calitatea de asigurat pentru noi este foarte importanta, de aceea ne dorim ca in urmatoarea perioada pacientii sa beneficieze de cat mai multe servicii medicale de top decontate integrala”, afima Chitan Robert, director promovare-dezvoltare Gral Medical.
Cea de-a doua clinica, inaugurata in centrul Ploiestiului, se intinde pe o suprafata de 1.800 mp, are in componenta peste 30 de cabinete medicale unde lucreaza peste 150 de medici, o sectie moderna de imagistica medicala (RMN, CT, Rx) si rezerve special amenajate pentru spitalizarea de zi. Clinica MC Gral Ploiesti este cea mai mare clinica din judetul Prahova si, in prima luna de la inaugurare, peste 4.500 de pacienti au trecut pragul clinicii.
Clinica MC Gral Ploiesti ofera in plus servicii medicale complementare actului medical: ingrijiri la domiciliu, fisa port arma, fisa permis auto, siguranta circulatiei, cursuri de prim ajutor, si medicina muncii. “Pentru a nu mai trimite pacientii in Bucuresti pentru investigatii si tratamente speciale, am dorit sa oferim locuitorilor din judetul Prahova servicii integrate, complete si moderne, sub umbrela aceleiasi clinici. Este un model de succes implementat in Bucuresti si l-am extrapolat in Ploiestia”, declara Chitan Robert, director promovare-dezvoltare Gral Medical.
Pentru anul 2014, grupul Gral Medical a inregistrat venituri de 101.247.343 milioane lei (22,9 milioane …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *