Gregorian Bivolaru a fost dat in urmarire internationala de autoritatile finlandeze. A fost emis un mandat de arestare in lipsa pe numele sau

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Liderul gruparii Misa, Gabriel Bivolaru, recent eliberat din Penitenciarul din Bistrita, a fost dat, miercuri, in urmarire internationala de autoritatile din Finlanda, dupa ce a fost emis un mandat de arestare in lipsa pe numele sau, au declarat, surse judiciare, pentru Mediafax.
Autoritatile din Finlanda au emis, in lipsa, un mandat de arestare pe numele lui Gregorian Bivolaru. Actele au ajuns in posesia Politiei Romane in cursul zilei de miercuri.
Liderul MISA este cercetat pentru trafic de fiinte umane si abuz sexual, precizeaza sursele mentionate. Potrivit procedurii, Gregorian Bivolaru urmeaza sa fie cautat la domiciliu si daca nu este va fi gasit, autoritatile romane vor informa partenerii din Finlanda.
In cazul in care va fi gasit, autoritatile din Romania vor pune in executare mandatul de arestare, conform procedurii.
Avocata lui Bivolaru, Aris Cupsa, a precizat, pentru MEDIAFAX, ca liderul MISA nu are interdictia de a parasi Romania, el fiind obligat sa se prezinte la sediul Politiei la anumite date prestabilite pentru a se face verificari.

„Este foarte posibil ca mandatul de arestare dat de autoritatile finlandeze sa fi fost emis tocmai pentru ca domnul Gregorian Bivolaru se afla in arest, in penitenciarul din Bistrita in momentul in care autoritatile au incercat sa gaseasca pentru a fi dus la audieri, lucru de care este posibil ca in Finlanda sa nu se fi stiut.
Mandatul a fost dat tocmai din acest motiv pentru ca nu a putut fi gasit, cel mai probabil a fost citat de mai multe ori la domiciliul sau, si prin alte mijloace si cum autoritatile finlandeze nu au reusit sa il gaseasca, a fost emis un mandat de arestare in lipsa, din cate am inteles fiind vorba doar despre o cercetare, neexistand o condamnare …

spot_imgspot_img