Greva japoneza la Romgaz. 6.000 de angajati cer salarii mai mari

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Romgaz

Peste 6.000 de angajati ai SNGN Romgaz sunt, miercuri, in greva japoneza, acuzand incalcarea intelegerii avute cu compania de stat privind acordarea de clase de salarizare.?

Peste 6.000 de angajati ai SNGN Romgaz sunt, miercuri, in greva japoneza si poarta banderole albe la maini, nemultumiti ca angajatorul a incalcat intelegerile privind drepturile salariale, a declarat, pentru Mediafax, vicepresedintele Federatiei Gaz Romania, Ioan Stoicovici.
Angajatii Romgaz afiliati la Federatia Sindicatelor Gaz Romania protesteaza miercuri timp de opt ore, fara intrerupere activitatii, ei fiind in greva japoneza pana la ora 15.00.
Vicepresedintele executiv al Federatiei Sindicatelor Gaz Romania si presedintele Sindicatului Liber Romgaz, Ioan Stoicovici, a declarat ca actiunea de protest a fost organizata din cauza ca angajatorul nu a respectat drepturile salariale ale angajatilor.
„Motivul care sta la baza declansarii acestei actiuni sindicale este nerespectarea de catre angajator a intelegerilor privind drepturile salariale ale angajatilor, printre care: incalcarea intelegerii avute de catre angajator privind acordarea de clase de salarizare, lipsa primirii unui raspuns din partea angajatorului la adresele referitoare la acordarea de clase de salarizare in suma egala cu procentul indexat, asa cum s-a agreat, masura ce ar fi trebuit implementata …

spot_imgspot_img