Gruparea Tariceanu-Chiliman-Orban s-a trezit cu birourile inchise de Antonescu. a”Au venit cu armata de ocupatie sa puna delegatii la Congres”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Cristian ANDREI Publicat la: 19.02.2013 20:04 Ultima actualizare: 19.02.2013 20:31

Gruparea Tariceanu-Chiliman-Orban il acuza pe presedintele PNL ca a transferat in organizatia Sector 1 mai multe persoane din alte filiale ale partidului pentru a stabili candidatii la Congres.
Mai multi membri ai PNL Sector 1 au venit ieri la sediul partidului pentru a participa la Delegatia organizatiei unde urmau sa se stabileasca delegatii pentru Congresul PNL de la sfarsitul acestei saptamani. Intre timp, presedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chitoiu, a mutat sedinta la Parlament, iar birourile din sediul PNL Sector 1 au fost inchise. „Au inchis birourile cu jumatate de ora inainte sa venim noi”, a spus deputatul Diana Tusa.

„Crin Antonescu a trimis 56 de turisti de partid in organizatia PNL Sector 1 pentru ca prin prezenta lor, multi de drept in Biroul Politic si Delegatie, sa inlocuiasca vointa membrilor organizatiei”, l-a acuzat Chiliman pe liderul PNL.
Practic, de ieri seara, 56 de membri cu drept de vot in Delegatia PNL Sector 1 si-au cerut transferul de la alte filiale. Prin acest transfer, echipa lui Crin Antonescu isi va impune fara probleme delegatii la Congresul de la sfarsitul acestei saptamani.
„Este regretabila aceasta actiune care pune in evidenta deficitul de democratie din PNL si pare sa contureze ca nu mai avem nimic din democratia unui partid , eu nu pot decat sa deplang aceasta situatie. Ieri am asistat cu stupoare la un gest pe care nu l-am mai intalnit 56 de membri au cerut transferul la organizatia sector 1, membrii de drept ai delegatiei permanente care are menirea sa stabileasca delegatii la congres”, …

spot_imgspot_img