Gusa: Basescu este „acel mort” prin care institutiile statului vorbesc, nu face …

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Analistul politic Cozmin Gusa a declarat luuni seara ca Traian Basescu poate fi asemanat cu „mitul lui El Cid”, deoarece presedintele este „ca acel mort” prin care institutiile statului vorbesc, sustinand astfel ca presedintele tarii este „un tip foarte egoist” si „antipatic”, potrivit Mediafax.
„Cand ma uit la Basescu imi vine un alt mit in minte, este mitul lui El Cid. El il vad pe Basescu in aceste conferinte de presa ca acel mort prin care institutiile statului vorbesc. Institutiile statului vorbeste prin acest El Cid. El are putine de facut. Treaba asta ca nu il numeste pe Ponta este o gluma. Ponta este presedintele PSD-ului, castiga alegerile. In statutul PSD-ului presedintele partidului trebuie sa fie numit prim ministru. Ăsta este statutul, ca la britanici”, a spus el fiind prezent intr-o emisiune la Realitatea Tv.
Analistul a mai spus ca prin declaratia pe care a sustinut-o Traian Basescu in aceasta zi nu a facut altceva decat ,,sa enerveze” poporul, precizand astfel ca, in opinia lui presedintele tarii este „cel mai antipatic” om. „Scorul il stim ( de la alegerile parlamentare n.r.). Basescu prin ce a facut astazi enerveaza din nou poporul. Om politic mai antipatic decat Basescu astazi, eu nu vorbesc de popularitate, eu vorbesc de antipatie, cum injura oamenii pe strada, el este cel mai antipatic saracu, din pacate pentru el. Nu i-as fi dorit sa ajunga in situatia asta, dar s-a pus singur in situatia asta si a ajuns acum la sfarsit de mandat sa incerce sa faca fel si fel de negocieri. Dar il cunoastem cu totii pe Traian Basescu”, a comentat el.
„Eu spun cu sinceritate ca m-am uitat la tot discursul lui, dar pe mine m-a pierdut cand s-a aratat revoltat ca daca pana si la alegeri se fura, atunci aceasta tara… Ma uitam, ba Traian ma gandeam ca spui si tu ceva interesant in seara asta. Cu aceasta minciuna gogonata vii dupa ce ai furat din alegeri…M-ai pierdut pe mine Cozmin Gusa, nu ma mai …

spot_imgspot_img