Gusa: In PNL exista „celule infractionale”, cel putin inca doi ministri vor avea dosare

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Presedintele PIN Cozmin Gusa a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca in PNL exista „celule infractionale”, sustinand ca „noul Dinu Patriciu” al liberalilor este patronul lantului de magazine Iulius Mall, Iulian Dascalu si ca cel putin inca doi ministri liberali vor avea dosare la DNA.

„Maramures nu inseamna doar Decebal Traian Remes. Acolo exista o adevarata celula infractionala a PNL, care mai grupeaza pe primarul Cristian Anghel (cu dosar penal si trimis in judecata) si deputatul liberal Ioan Hoban (partener de afaceri in firma du Remes si care are doua dosare penale la DNA)”, a declarat Gusa.

El a adaugat ca exista fapte si nu impresii pentru care sunt cercetati ministrii PNL si pentru care va fi cercetat si Calin Popescu Tariceanu.

„Exista probe si pentru ceilalti ministrii, fie ca se numesc Tudor Chiuariu, Paul Pacuraru sau altii. In ceea ce-l priveste pe Tariceanu, faptele care vor fi analizate si care ii vor da calitatea de invinuit sunt legate de favorizarea unei companii printr-o Hotarare de Guvern, partenera de afaceri cu firma sa”, a adaugat deputatul PIN.

Potrivit acestuia, este fara precedent in UE sa ai trei ministri care sunt cercetati in acelasi timp de DNA si Tariceanu sa nu schiteze niciun gest, adaugand ca mai sunt inca cel putin doi ministri care vor avea dosare penale la DNA, fara a nominaliza insa.

spot_imgspot_img