Guvernul a amanat decizia privind salariile demnitarilor. Care este noul termen pentru aplicarea ordonantei

Guvernul nu va reveni, in sedinta de miercuri, asupra ordonantei prin care s-au marit salariile demnitarilor, ministrul Muncii, Rovana Plumb, afirmand ca aceasta decizie va fi amanata cu o saptamana, in timp ce liderul PSD Liviu Dragnea a precizat ca decizia se va lua cel mai tarziu la rectificarea bugetului, scrie Mediafax.
“Se amana cu o saptamana aceasta decizie pentru ca trebuie corectate anumite lucruri si se va aplica o data cu legea salarizarii intregului sector bugetar. Nu va exista o alta interpretare”, a anuntat, luni, Rovana Plumb, dupa sedinta coalitiei de guvernare, intrebata ce se intampla cu ordonanta in conditiile in care Ponta declarase ca o va bloca.
CITESTE SI ?Guvernul A MĂRIT salariile DEMNITARILOR. Vezi cat vor castiga presedintele si premierul
Ministrul Muncii a adaugat ca majoratea salariilor demnitarilor va intra in discutie atunci cand se vor mari salariile tuturor bugetarilor.?La randul sau, liderul PSD Liviu Dragnea a precizat ca se va reveni asupra ordonantei cu salariile cel mai tarziu cand Guvernul va adopta rectificarea bugetara.
CITESTE SI ?Sedinta de URGENTĂ a Coalitiei s-a terminat. Ce s-a hotarat in privinta lui Ponta
Guvernul a decis saptamana trecuta, in ultima sedinta condusa de premierul interimar Gabriel Oprea, ca indemnizatiile lunare ale presedintelui, prim-ministrului, presedintilor Parlamentului, sefilor de servicii de informatii sa fie majorate incepand cu luna august, iar cele mai mari salarii sa le aiba presedintele tarii, presedintele Inaltei Curti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *