Guvernul a decis: Romanii vor primi bani pentru achizitionarea de electrocasnice noi. Vezi ce trebuie sa faci

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Programul national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic este un program finantat de Ministerul Mediului, prin Admninistratia Fondului pentru Mediu, scrie capital.ro.
In schimbul casarii electrocasnicelor vechi, romanii pot obtine vouchere pentru achizitionarea de echipamente electrice si electronice de uz casnic. Voucherele pot fi folosite pentru achizitionarea de masini de spalat rufe, frigidere/combine frigorifice/lazi frigorifice si aparate de aer conditionat.
Citeste si?RABLA ELECTROCASNICE 2018: Cand se fac inscrierile pentru VOUCHERE
Vouchere vor avea urmatoarele valori:
– 200 lei pentru masini de spalat rufe cu eficienta energetica A++;
– 300 lei pentru masini de spalat rufe cu eficienta energetica A+++;
– 300 lei pentru aparate de aer conditionat cu eficienta energetica la racire (A+++/A++);
– 300 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lazi frigorifice cu eficienta energetica A++;
– 400 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lazi frigorifice cu eficienta energetica A+++.
Romanii care vor sa beneficieze de acest program trebuie sa acceseze aplicatia electronica de pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu si sa urmeze pasii mentionati acolo.
Suma finantata se scade de catre comerciant din valoarea totala a facturii echipamentelor achizitionate prin program (TVA inclus), iar diferenta va fi suportata de catre persoana fizica care a solicitat voucherele din Programul Rabla pentru Electrocasnice, din surse financiare proprii.
Se pot achizitiona mai multe echipamente in schimbul predarii unui numar echivalent de echipamente uzate vechi. Poti beneficia de mai multe vouchere, dar nu mai mult de unul pentru fiecare …

spot_imgspot_img