Guvernul a decis: se dau lunar tichete de masa in valoare de 500 de lei! Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a beneficia si tu

Mai multi politicieni au depus un act normativ care prevede ca pensionarii si famiile cu copii ce au un venit net mai mic de 1.200 lei sa primeasca lunar bonuri pentru alimente in valoare de 500 lei.
AJUTOARE DE INCĂLZIRE 2018-2019. Incepe distribuirea formularelor pentru SUBVENTIA la incalzire
Legea mai prevede ca acest ajutor sa poata fi acordat si celor care nu au venituri, cu conditia ca acestia sa efectueze cateva zile de munca in folosul comunitatii.
“Statul este obligat prin Constitutie sa asigure traiul zilnic al cetatenilor sai, dar din pacate la noi nu se prea intampla acest lucru. Multi romani nu au ce sa manance, intrucat veniturile lor sunt extrem de mici.
VOUCHERE DE VACANTĂ 2019: Anunt important pentru bugetari, sumele sunt impresionante
“Trebuie sa intervenim cumva pentru ca toti oamenii sa poata manca cat de cat bine in tara asta. Daca legea la care lucram va fi votata, atunci, fiecare roman va putea sa se hraneasca, nu la standarde inalte, dar macar normal dar va trebui sa faca si ceva pentru acei bani tot pentru comunitatea care ii ajuta si ii sustine.
Un voucher de 500 de lei lunar pentru alimente acelor romani care nu isi permit nu este un efort bugetar pentru Romania”, a declarat pentru libertatea.ro unul dintre politicienii care a initiat acest act normativ.
AJUTOARE DE INCĂLZIRE 2018-2019. Incepe distribuirea formularelor pentru SUBVENTIA la incalzire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *