Hagi isi joaca postul la Praga

Hagi isi joaca postul la Praga

Jocul slab al echipei l-a adus pe Gigi Becali la capatul rabdarii. Finantatorul din Ghencea face presiuni asupra lui Hagi, impunandu-i din ce in ce mai evident schimbarile din echipa. Daca Steaua pierde la Praga in aceasta seara, locul lui Hagi va fi luat de secundul Massimo Pedrazzini. Ori de Mircea Rednic care, conform site-ului www.fanatik.ro, a fost sunat ieri de patronul din Ghencea.

Inaintea partidei cu Slavia Praga din Liga Campionilor, transmisa in direct de Pro TV de la ora 21.45, situatia este mai tensionata la Steaua ca oricand. Sub comanda lui Gica Hagi, Steaua a inscris in Liga I doar patru goluri in sase etape, avand cel mai slab atac din ultimii 60 de ani. Evolutia din partida cu Rapid l-a convins pe Gigi Becali ca nu mai poate continua cu antrenorul Hagi si astfel si-a intetit atacurile la ?Rege”: ?Steaua este pe un drum care duce spre prapastie.

Daca Gica va schimba traiectoria asta si o va aduce pe drumul spre biruinta, e bine, daca nu, eu nu am sa las Steaua asa niciodata. Hagi e incapatanat, dar bineinteles ca vom face ce vreau eu. Daca nu, voi face eu cu altcineva”, a spus Becali care l-a avertizat pe tehnician: ?Pe Zaharia nu-l veti mai vedea titular la Steaua.

Zaharia a fost un transfer bun, poate cel mai bun al Stelei, pentru ca ne-a adus in Liga Campionilor, dar nu va mai fi titular. Hagi daca vrea il pune, dar a doua zi si pleaca, fara scandal”. Cel mai probabil, daca Hagi va fi demis, locul sau va fi luat de secundul Massimo Pedrazzini. Este posibila insa si o solutie surprinzatoare, pentru ca, dupa cum a informat site-ul fanatik.ro, Gigi Becali l-a contactat ieri telefonic si pe Mircea Rednic.

Chiar daca jocul echipei scartaie rau, Gigi Becali nu a renuntat la optimismul sau proverbial. ?Toata lumea vrea sa invinga Steaua. Daca sunt eu aici, nu se poate decat victorie”, a declarat Becali care nu-l vede pe Golanski suficient de pregatit sa joace titular la Steaua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *