Hagi nici nu se gandeste la nationala: Eu am un club, tin la el, sunt angrenat aici deocamdata

de Marius Tone – Mediafax Publicat la: 17.10.2014 17:18 Ultima actualizare: 17.10.2014 17:19

Tehnicianul Gheorghe Hagi exclude preluarea functiei de selectioner dupa plecarea lui Victor Piturca, declarand, vineri, ca nu se autopropune la echipa nationala si nu are nevoie sa fie pe nicio lista de posibili inlocuitori deoarece “interesul” lui este acum la gruparea FC Viitorul.

Intrebat daca a primit vreun telefon de la presedintele FRF, Razvan Burleanu, Hagi a raspuns: “Telefon de unde sa fi primit? Din Arabia? Poate vreau si eu acolo, nu? Glumesc. Nu, nu am cum (n.r. – sa fie sunat de conducerea FRF), e cumul de interes. Asa ca excludeti. Interes, am club. Dar sa nu mai vorbim, ca dupa aia o sa zica cineva ca nu sunt pe lista. Eu nu am nevoie de lista, nu am nevoie de CV, nu am nevoie. Nu ma autopropun. Am club. Respect pe toata lumea. Sunt cel mai bun partener al FRF pentru ca dau cei mai multi jucatori la echipele nationale. Am servit-o (n.r. – pe FRF) si o servesc in continuare asa cum trebuie”.
Nici cand a fost chestionat despre o revenire a sa in viitor la conducerea primei reprezentative Gheorghe Hagi nu a dorit sa comenteze. “Hai sa nu mai vorbim impotetic, sa vorbim care e realitatea. Iar realitatea este ca eu am un club, sunt aici, nu are rost sa vorbim despre ce va fi sau ce se va intampla… pentru ca asta genereaza automat discutii si pareri. Eu am un club, tin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *