Halep: Am avut noroc cu “on-court coaching”. Am schimbat jocul dupa ce a venit Darren pe teren

a”Am avut noroc cu on-court coaching, pentru ca cred ca am schimbat jocul dupa ce a venit Darren pe teren si mi-a spus ce sa fac. Eu eram putin obosita pentru a ma putea concentra si am pierdut primele ghemuri fara sa gandesc ce faceam pe teren. Lesia este o adversara dificila, este greu sa joc impotriva ei. Am jucat mai demult impotriva ei si nu stiam la ce sa ma astept. Sunt foarte fericita. Am jucat doua meciuri in aceeasi zi si le-am castigat”, a spus Halep in interviul de la finalul meciului cu Turenko, pe teren.
Ea a mentionat ca spera sa nu se mai intample sa fie nevoita sa joace doua meciuri in aceeasi zi. a”Nu se intampla prea des sa joc doua meciuri intr-o zi, dar am facut-o saptamana trecuta, asa ca m-am obisnuit. Sper ca in viitor sa nu se mai intample, dar nu putem opri ploaia, astfel ca pentru toti a fost la fel, nu o sa ma plang, dar a fost o zi grea”.
Halep a mentionat ca fata de anul trecut acum, mai ales pentru ca intre timp a si castigat un turneu de Grand Slam, este mai motivata si mai increzatoare.
Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat pentru a patra oara in semifinalele turneului de la Cincinnati, vineri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *